Distribution

Fly

Listing ombord flyselskaber i form af ombord flyers, hvor direkte salg foregår eller i pre-order kataloger, som hovedsageligt er gældende på charter flyvninger. Nøje udvalgte produkter som er tilpasset de forskellige perioder, og som er målrettet til de enkelte markeder, er alt afgørende for en succesfuld forretning. Nogle fly selskaber som vi samarbejder med kan nævnes; SAS, Tui, British Airways, Iceland Air, Thomas Cook.

Lufthavne

Et stort vindue for verdenen omkring os, og i særdeleshed en vigtig samarbejdspartner når produkter ønskes at blive promoveret til et internationalt publikum. Nøje udvalgte produkter sammensættes i et Travel Retail sortiment der giver kunden ”brand” genkendelighed og et overskueligt udvalg af de bedst sælgende enheder. Lufthavne som vi samarbejder med kan nævnes; Kastrup, Billund, Arlanda, Stockholm, Gardemoen og Tallinn.

Skibe

Ombord diverse skibe er det som oftest trangt med pladsen, men det gør ikke dette segment mindre attraktivt. Tværtimod har skibene som sejler i farvandene omkring os,  kæmpe potentiale da mange millioner af mennesker årligt krydser de mange forskellige destinationer enten i form af rendyrket ferie ombord de store Cruiselines, firma eller forretnings orienteret rejser, eller som transport fra A til B. Nøje udvalgte produkter sammensættes i et Travel Retail sortiment, som passer til årstiderne og som igen er omhyggeligt udvalgt og tilpasset de enkelte skibes destinationer.

Hjemmemarkedet

Helt afhængigt af hvilken produkt kategori vi repræsenterer, vælges forhandlere ud fra vores kendskab til detailhandlen både indenfor living, brugskunst, gaveartikler og skønhedsprodukter.